Bar line Růže - sirup 700 ml
Artikelnummer: BLPR001Detaillierte Produktbeschreibung
Výroba tohoto produktu Bar line - Růže 700 ml byla ukončena.
Nahrazeno produktem - ODK Sirup Růže 750 ml
Zusätzliche Parameter
Kategorie: | Mistermix sirupy - Bar Line |
---|---|
Gewicht: | 1.363 kg |
Barva: | Růžová |
Druh: | Květiny |
Použití: | Ochucená vína, Nealkoholické Koktejly, Domácí limonády |
Balení: | 700 ml |
Země původu: | Itálie |
Sirup kardamom pro ochucení míchaných nápojů a cocktailů.
Sirup s příchutí oblíbených Cookies sušenek pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů a kávy nebo zmrzliny.
Orange Italian spritz syrup for flavoring mixed drinks, cocktails and homemade lemonades. It is suitable for the preparation of non-alcoholic Aperol.
Mátový zelený sirup pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů. Může sloužit i jako náhrada za pravou mátu v cocktailu Mojito.
Skořicový sirup pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů a kávy.
Sirup arašídové máslo pro ochucení kávy a zmrzlinových pohárů. Datum minimální trvanlivosti červenec 2021
Orange Italian spritz syrup for flavoring mixed drinks, cocktails and homemade lemonades. It is suitable for the preparation of non-alcoholic Aperol.
Sirup s příchutí granátového jablka pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů a domácích limonád.
Melounový sirup pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů a limonád.
Sirup arašídové máslo pro ochucení kávy a zmrzlinových pohárů. Datum minimální trvanlivosti červenec 2021
Sirup původem z Karibiku s chutí mandlí, zázvoru, limetky a hřebíčku. Slouží jako přísada do tropických míchaných nápojů a cocktailů.
Sirup arašídové máslo pro ochucení kávy a zmrzlinových pohárů. Datum minimální trvanlivosti červenec 2021
Bezinkový sirup pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů, HUGO, nebo pro přípravu tradiční bezovky.
Sirup s příchutí lískového oříšku pro ochucení horkých nápojů, především kávy.
Sirup s chutí cukrové třtiny, skvělá alternativa ke standardnímu cukrovému sirupu.
Vanilkový sirup pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů a domácích limonád a kávy.
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.