ODK - Stillabunt - Licorice Bitter 95 ml
Artikelnummer: LSB010GSAVerwandte Produkte

Sirup arašídové máslo pro ochucení kávy a zmrzlinových pohárů. Datum minimální trvanlivosti červenec 2021

Chilli syrup for flavoring mixed drinks, cocktails.

Broskvový sirup pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů a limonád.

Ostružinový sirup pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů a limonády.

Sirup amaretto pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů a kávy.

Sirup s příchutí růží pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů a domácích limonád nebo tonicu.

Orange Italian spritz syrup for flavoring mixed drinks, cocktails and homemade lemonades. It is suitable for the preparation of non-alcoholic Aperol.

Orange Italian spritz syrup for flavoring mixed drinks, cocktails and homemade lemonades. It is suitable for the preparation of non-alcoholic Aperol.

Levandulový sirup pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů a domácích limonád.

Orange Italian spritz syrup for flavoring mixed drinks, cocktails and homemade lemonades. It is suitable for the preparation of non-alcoholic Aperol.

Orange Italian spritz syrup for flavoring mixed drinks, cocktails and homemade lemonades. It is suitable for the preparation of non-alcoholic Aperol.

Orange Italian spritz syrup for flavoring mixed drinks, cocktails and homemade lemonades. It is suitable for the preparation of non-alcoholic Aperol.

Sirup s příchutí lískového oříšku pro ochucení horkých nápojů, především kávy.

Sirup kardamom pro ochucení míchaných nápojů a cocktailů.

Sirup původem z Karibiku s chutí mandlí, zázvoru, limetky a hřebíčku. Slouží jako přísada do tropických míchaných nápojů a cocktailů.

Mátový čirý sirup pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů. Může sloužit i jako náhrada za pravou mátu v cocktailu Mojito.
Detaillierte Produktbeschreibung
Die Produktbeschreibung ist nicht zugänglich
Zusätzliche Parameter
Kategorie: | Bitters |
---|---|
Gewicht: | 0.3 kg |
EAN: | 8057829316685 |










Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.