ODK - Stillabunt - Orange Bitter 95 ml
Artikelnummer: LSB013GSAVerwandte Produkte

Fialkový sirup pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů a domácích limonád.Nechte se unést pravou vůní jarních fialek.

Orange Italian spritz syrup for flavoring mixed drinks, cocktails and homemade lemonades. It is suitable for the preparation of non-alcoholic Aperol.

Rebarborový sirup pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů a domácích limonád.

Orange Italian spritz syrup for flavoring mixed drinks, cocktails and homemade lemonades. It is suitable for the preparation of non-alcoholic Aperol.

Orange Italian spritz syrup for flavoring mixed drinks, cocktails and homemade lemonades. It is suitable for the preparation of non-alcoholic Aperol.

Orange Italian spritz syrup for flavoring mixed drinks, cocktails and homemade lemonades. It is suitable for the preparation of non-alcoholic Aperol.

Mátový čirý sirup pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů. Může sloužit i jako náhrada za pravou mátu v cocktailu Mojito.


Mátový zelený sirup pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů. Může sloužit i jako náhrada za pravou mátu v cocktailu Mojito.

Čokoládový sirup pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů a kávy.

Vanilkový sirup pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů a domácích limonád a kávy.

Orange Italian spritz syrup for flavoring mixed drinks, cocktails and homemade lemonades. It is suitable for the preparation of non-alcoholic Aperol.

Sirup arašídové máslo pro ochucení kávy a zmrzlinových pohárů. Datum minimální trvanlivosti červenec 2021

Modrý citrusový sirup kombinující ovocné chutě pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů a domácích limonád.

Melounový sirup pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů a limonád.

Karamelový sirup pro ochucení především kávy a kávových nápojů.
Detaillierte Produktbeschreibung
Die Produktbeschreibung ist nicht zugänglich
Zusätzliche Parameter
Kategorie: | Bitters |
---|---|
Gewicht: | 0.3 kg |
EAN: | 8057829316746 |












Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.