FONTE - Amaretto Syrup 750 ml
Artikelnummer: F073Verwandte Produkte
Beetroot latte
Turmeric latte
Matcha latte
Guarana latte
Rooibos latte
Detaillierte Produktbeschreibung
Die Produktbeschreibung ist nicht zugänglich
Zusätzliche Parameter
Kategorie: | Fonte - Sirupe |
---|---|
Gewicht: | 1.5 kg |
Rebarborový sirup pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů a domácích limonád.
Ostružinový sirup pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů a limonády.
Mulled wine syrup for flavoring coffee, cocktails, and ice cream sundaes.
Sirup pro ochucení zimních cocktailů, horkých nápojů a kávy. Směsí krémové, ořechové, čokoládové a vanilkové chuti.
Cane sugar syrup to balance the taste profile of mixed drinks, lemonades and cocktails.
Banánový sirup pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů a kávy.
Tropický sirup Guava s chutí hrušky, manga a jahod pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů a limonád.
Malinový sirup pro přípravu míchaných nápojů, cocktailů a domácích limonád.
Okurkový sirup pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů a domácích limonád.
Makronkový sirup pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů a kávy nebo zmrzliny.
Sirup s příchutí černého rybízu pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů a limonád.
Sirup arašídové máslo pro ochucení kávy a zmrzlinových pohárů. Datum minimální trvanlivosti červenec 2021
Sirup pro přípravu nápoje Mojito, nebo k nahrazení některé ze složek tohoto nápoje, případně jeho nealkoholické verze.
Sirup s chutí cukrové třtiny, skvělá alternativa ke standardnímu cukrovému sirupu.
Sirup arašídové máslo pro ochucení kávy a zmrzlinových pohárů. Datum minimální trvanlivosti červenec 2021
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Fonte verwendet nur natürliche Zutaten, keine Farbstoffe oder Zusatzstoffe. Alle Mischungen werden jede Woche in kleinen Mengen von Hand hergestellt. Dies garantiert erstklassige Qualität, Frische und hervorragenden Geschmack. Die gesamte Produktion erfolgt in Deutschland mit IFS-Zertifizierung.