Čokoláda 70% s praženými kešu - Všechno nejlepší
Kód: 70K-VSESouvisející produkty
Detailní popis produktu
Voňavé pomalu pražené kešu oříšky v 70% tmavé čokoládě.
- Bean to Bar čokoláda
- Pomalu pražené kešu oříšky
- 70% kakaa z ručně sbíraných bobů
Delikátní chuť jemných pomalu pražených kešu oříšků té nejvyšší kvality se propojuje s hořkosladkou chutí tmavé čokolády s 70% obsahem kakaa a vytváří spolu vyváženou kombinaci, která nadchne milovníky křupavých kešu oříšků i kvalitní hořké čokolády. Kakaové boby byly nasbírány ručně na plantážích v San Salvadoru a pečlivě vybrány jen ty nejlepší. Také celý proces od sběru bobů a oříšků až po tabulku čokolády probíhá ručně.
Tmavá čokoláda s kešu ořechy. Minimální obsah kakaové sušiny 70%
Složení
kakaová hmota, cukr z cukrové třtiny, kakaové máslo, kešu ořechy (10%), emulgátor sójový lecitin.
Může obsahovat stopy mléka, ořechu a jiných skořápkových plodů, sezamu, lepku.
Nutriční hodnoty ve 100 g
Energie 624 kcal/ 2528 kJ, tuky 46g, z toho nasycené mastné kyseliny 39g, sacharidy 49g, z toho cukry 39g, bílkoviny 5g, sůl 0mg
Skladování na suchém a chladném místě.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Design Collection - Choklid |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Země původu: | Česká Republika |
Balení: | 60 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
KVALITA A TRADICE
Milujeme čokoládu. Jen tu nejlepší a nejkvalitnější. Pochází až z dalekého Salvadoru. Kakao z této země je považováno za jedno z nejkvalitnějších na světě. Má vlastnosti, díky kterým je jedinečné a lepší, než kakao z jiných oblastí. Výrobní tradice čokolády je v Salvadoru jedna z nejstarších na světě. Kvalitní kakaové boby z této středoamerické země a propracované technické postupy Evropy dávají vzniknout té nejdokonalejší čokoládě.
POUZE KVALITNÍ SUROVINY A ZPRACOVÁNÍ
Vytváříme skutečnou pravou čokoládu, která nemá nic společného s průmyslovou výrobou. Každou dávku kakaových bobů třídíme ručně a vybíráme pouze ty nejkvalitnější boby. Naše kakaové boby jsou pomalu a jemně praženy a proces pražení je přísně sledován, aby nedošlo ke spálení či přepražení a tím k poškození chuti budoucí čokolády. Následným několikadenním zpracováváním kakaových bobů vytváříme hladkou strukturu kakaové hmoty jen za pomocí tradičních způsobů. Vše od sběru až po konečnou čokoládu je dělané ručně. Čokoláda je vyráběna jako Bean to Bar čili od bobu až po tabulku.
VLASTNÍ RECEPTURY
Čokolády vyrábíme podle vlastních receptur. Důkladným a pečlivým výběrem surovin a jejich ideálním propojením vzniklo ojedinělé složení, které vytváří jedinečnou, neopakovatelou chuť a konzistenci. Vymýšlíme pro vás nové výjimečné chuti a příchuti. V našich čokoládách nabízíme více kakaa, které je pouze ručně zpracované a mánezaměnitelnou chuť. Žádná průmyslově vyrobená čokoláda se jim nemůže vyrovnat.
S RESPEKTEM A ODPOVĚDNOSTÍ
Po celý proces výroby čokolády dbáme na to, abychom těm, kteří se na něm podílejí, umožnili další rozvoj. Velká část procesu zpracování kakaových bobů probíhá přímo na plantážích nebo společně s pěstiteli, další fázi mají na starosti zkušení odborníci v Salvadoru a poslední část výroby děláme v České republice. Naši odborníci, kteří pro vás připravují výjimečnou čokoládu, pocházejí ze Salvadoru, Kuby, Nicaraguy a Švýcarska. Výrobou ale naše podpora farmářům nekončí. Při naší práci se věnujeme vzdělávání salvadorských farmářů a jejich zaměstnanců. A samozřejmě jim za jejich produkty a práci platíme férovou cenu.