Mléčná čokoláda 51% s mandlemi - Brno

Kód: 51M-BRNOH
169 Kč –11 %
choklid tabulka brno mandle51
169 Kč –11 % 149,50 Kč / ks 133,48 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Delikátní chuť pomalu pražených mandlí ve spojení s jemnou mléčnou čokoládou.

  • Ručně sbírané kakaové boby
  • Pomalu pražené mandle
  • Mléčná čokoláda s vysokým obsahem kakaa

choklid-popis

Když se spojí nádherně hebká mléčná čokoláda s 51% podílem kakaa  a dokonalé pomalu pražené mandle, vznikne čokoláda s nezaměnitelnou chutí. Vysoký podíl kakaa z ručně nasbíraných kakaových bobů dodává mléčné čokoládě výraznou čokoládovou chuť a pečlivě vybrané mandle ji přivádějí k dokonalosti. Čokoláda, kterou ocení i znalci.

Mléčná čokoláda s mandlemi. Minimální obsah kakaové sušiny 51%

Složení

kakaová hmota, kakaové máslo, cukr z cukrové třtiny, mléko, mandle (10%), emulgátor sójový lecitin.
Může obsahovat stopy mléka, ořechu a jiných skořápkových plodů, sezamu, lepku.

Nutriční hodnoty ve 100 g

Energie 607 kcal/ 2524 kJ, tuky 48g, z toho nasycené mastné kyseliny 29g, sacharidy 48g, z toho cukry 48g, bílkoviny 4g, sůl 0.

Skladování na suchém a chladném místě.

Doplňkové parametry

Kategorie: Design Collection - Choklid
Hmotnost: 0.1 kg
Balení: 60 g
Země původu: Česká Republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

IMG_20170929_091721

KVALITA A TRADICE

 

Milujeme čokoládu. Jen tu nejlepší a nejkvalitnější. Pochází až z dalekého Salvadoru. Kakao z této země je považováno za jedno z nejkvalitnějších na světě. Má vlastnosti, díky kterým je jedinečné a lepší, než kakao z jiných oblastí. Výrobní tradice čokolády je v Salvadoru jedna z nejstarších na světě. Kvalitní kakaové boby z této středoamerické země a propracované technické postupy Evropy dávají vzniknout té nejdokonalejší čokoládě.

 

  

 

 

 

 

_06A4026_res POUZE KVALITNÍ SUROVINY A ZPRACOVÁNÍ

 

Vytváříme skutečnou pravou čokoládu, která nemá nic společného s průmyslovou výrobou. Každou dávku kakaových bobů třídíme ručně a vybíráme pouze ty nejkvalitnější boby. Naše kakaové boby jsou pomalu a jemně praženy a proces pražení je přísně sledován, aby nedošlo ke spálení či přepražení a tím k poškození chuti budoucí čokolády. Následným několikadenním zpracováváním kakaových bobů vytváříme hladkou strukturu kakaové hmoty jen za pomocí tradičních způsobů. Vše od sběru až po konečnou čokoládu je dělané ručně. Čokoláda je vyráběna jako Bean to Bar čili od bobu až po tabulku.

 

 

 

 

_06A4172_upr

 

VLASTNÍ RECEPTURY

 

Čokolády vyrábíme podle vlastních receptur. Důkladným a pečlivým výběrem surovin a jejich ideálním propojením vzniklo ojedinělé složení, které vytváří jedinečnou, neopakovatelou chuť a konzistenci. Vymýšlíme pro vás nové výjimečné chuti a příchuti. V našich čokoládách nabízíme více kakaa, které je pouze ručně zpracované a mánezaměnitelnou chuť. Žádná průmyslově vyrobená čokoláda se jim nemůže vyrovnat.

 

 

 

 

 

20181024_114710S RESPEKTEM A ODPOVĚDNOSTÍ

 

Po celý proces výroby čokolády dbáme na to, abychom těm, kteří se na něm podílejí, umožnili další rozvoj. Velká část procesu zpracování kakaových bobů probíhá přímo na plantážích nebo společně s pěstiteli, další fázi mají na starosti zkušení odborníci v Salvadoru a poslední část výroby děláme v České republice. Naši odborníci, kteří pro vás připravují výjimečnou čokoládu, pocházejí ze Salvadoru, Kuby, Nicaraguy a Švýcarska. Výrobou ale naše podpora farmářům nekončí. Při naší práci se věnujeme vzdělávání salvadorských farmářů a jejich zaměstnanců. A samozřejmě jim za jejich produkty a práci platíme férovou cenu.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz