Horká čokoláda 51% - Salvador 200 g

Kód: HC51200
287,50 Kč / ks 256,70 Kč bez DPH 28,75 Kč / 20 g
Vyprodáno
Možnosti doručení

Èokoládové hoblinky pro pøípravu horké èokolády

Detailní informace

Detailní popis produktu

Horká čokoláda s plnou a sametovou chutí přímo z platáží El Salvadoru.

  • Intenzivní čokoládovo medové tóny
  • Bez přidaných aromat
  • 100% přírodní
  • Ruční výroba

Choklid-horka-cokolada

Choklid-horka-cokolada-priprava

Příprava pomocí parní trysky kávovaru

Parní tryskou si předehřejte 50 - 150 ml mléka. Přidejte 20 g čokoládových hoblinek. Dobře promíchejte opět přihřejte tryskou, dokud se čokoláda kompletně nerozpustí. Podávajte.

Složení

Kakaová hmota, kakaové máslo, cukr z cukrové třtiny,mléko, emulgátor sójový lecitin. Může obsahovat stopy ořechů a jinch skořápkových plodů, sazamu, lepku.

Minimální obsah kakaové sušiny 51%

Nutriční hodnoty ve 100 g

Energie 2580 kJ/620 kcal, Tuky 44 g, z toho nasycené mastné kyseliny 25 g, Sacharidy 51 g, z toho cukry 50 g, Bílkoviny 5 g, Sůl 0,09 g.

Prodávající:

KP Trading Brno, s.r.o., Bohunická cesta 17, 664 48 Moravany Tel + 420 608 980 689, www.kptrading.cz

Doplňkové parametry

Kategorie: Horká čokoláda
Hmotnost: 0.2 kg
Země původu: Česká Republika
Balení: 200 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

IMG_20170929_091721

KVALITA A TRADICE

 

Milujeme čokoládu. Jen tu nejlepší a nejkvalitnější. Pochází až z dalekého Salvadoru. Kakao z této země je považováno za jedno z nejkvalitnějších na světě. Má vlastnosti, díky kterým je jedinečné a lepší, než kakao z jiných oblastí. Výrobní tradice čokolády je v Salvadoru jedna z nejstarších na světě. Kvalitní kakaové boby z této středoamerické země a propracované technické postupy Evropy dávají vzniknout té nejdokonalejší čokoládě.

 

  

 

 

 

 

_06A4026_res POUZE KVALITNÍ SUROVINY A ZPRACOVÁNÍ

 

Vytváříme skutečnou pravou čokoládu, která nemá nic společného s průmyslovou výrobou. Každou dávku kakaových bobů třídíme ručně a vybíráme pouze ty nejkvalitnější boby. Naše kakaové boby jsou pomalu a jemně praženy a proces pražení je přísně sledován, aby nedošlo ke spálení či přepražení a tím k poškození chuti budoucí čokolády. Následným několikadenním zpracováváním kakaových bobů vytváříme hladkou strukturu kakaové hmoty jen za pomocí tradičních způsobů. Vše od sběru až po konečnou čokoládu je dělané ručně. Čokoláda je vyráběna jako Bean to Bar čili od bobu až po tabulku.

 

 

 

 

_06A4172_upr

 

VLASTNÍ RECEPTURY

 

Čokolády vyrábíme podle vlastních receptur. Důkladným a pečlivým výběrem surovin a jejich ideálním propojením vzniklo ojedinělé složení, které vytváří jedinečnou, neopakovatelou chuť a konzistenci. Vymýšlíme pro vás nové výjimečné chuti a příchuti. V našich čokoládách nabízíme více kakaa, které je pouze ručně zpracované a mánezaměnitelnou chuť. Žádná průmyslově vyrobená čokoláda se jim nemůže vyrovnat.

 

 

 

 

 

20181024_114710S RESPEKTEM A ODPOVĚDNOSTÍ

 

Po celý proces výroby čokolády dbáme na to, abychom těm, kteří se na něm podílejí, umožnili další rozvoj. Velká část procesu zpracování kakaových bobů probíhá přímo na plantážích nebo společně s pěstiteli, další fázi mají na starosti zkušení odborníci v Salvadoru a poslední část výroby děláme v České republice. Naši odborníci, kteří pro vás připravují výjimečnou čokoládu, pocházejí ze Salvadoru, Kuby, Nicaraguy a Švýcarska. Výrobou ale naše podpora farmářům nekončí. Při naší práci se věnujeme vzdělávání salvadorských farmářů a jejich zaměstnanců. A samozřejmě jim za jejich produkty a práci platíme férovou cenu.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz