Tampery na kávu

Neodmyslitelnou pomůckou každého baristy je tamper neboli pressovač (pěchovadlo na kávu). Při přípravě espressa je stlačení kávy v páce opravdu důležité. Správně by měla být káva stlačena silou 20 kg. Pokud nevíte, jak taková síla vypadá, stačí si na kuchyňský stůl postavit domácí váhu a s tamperem v ruce se do ní opřete. Snadno tak potřebnou sílu vyzkoušíte. Pokud kávu stlačíte menší silou, bude espresso vytékat příliš rychle a naopak, pokud utlačíte kávu silou větší, bude expresso vytékat příliš pomalu.

Nejprodávanější

pechovadlo drevonerez ern
 
1 019 Kč
Detail
pechovadlo drevonerez
 
1 019 Kč
Detail
pechovadlo drevonerez ern
1 019 Kč

Pěchovadlo na kávu s dřevěnou ručkou a nerezovou základnou.

pechovadlo drevonerez
1 019 Kč

Pěchovadlo na kávu s dřevěnou ručkou a nerezovou základnou.

2 položek celkem