ODK Sirup Cukr třtinový 750 ml
Kód: LSU002GSASouvisející produkty
Pyré z manga rostoucích a ručně sbíraných v úrodných podhůří Kolumbie. Pro přípravu míchaných nápojů, domácích limonád a cocktailů.
Pyré z broskví rostoucích na italském venkově pro přípravu míchaných nápojů, domácích limonád a cocktailů.
Pyré z červených pomerančů, které se pěstují výhradně na Sicílii v Piana di Catania a v některých vesnicích v oblasti Enna a Siracusa. Pro...
Pyré z růžových grapefruitů rostoucích a ručně sbíraných v Jižní Africe, Argentině a Kubě. Pro přípravu míchaných nápojů, domácích limonád a cocktailů.
Pyré z plodů yuzu rostoucích na Sicílii. Pro přípravu míchaných nápojů, domácích limonád a cocktailů.
Pyré z malin rostoucích v ovocných farmách v Polsku, Srbsku a Chile. Pro přípravu míchaných nápojů, domácích limonád a cocktailů.
Pyré z mandarinek rostoucích v ovocných sadech na Sicílii. Pro přípravu míchaných nápojů, domácích limonád a cocktailů.
Pyré z ananasů rostoucích v Keni, tropech Indonésie, Filipín a Kostariky pro přípravu míchaných nápojů, domácích limonád a cocktailů.
Pyré z ostružin rostoucích v nížinách střední a východní Evropy. Pro přípravu míchaných nápojů, domácích limonád a cocktailů.
Pyré z borůvek rostoucích a ručně sbíraných v Německu pro přípravu míchaných nápojů, domácích limonád a cocktailů.
Pyré z brusinek rostoucích v divočině Severní Ameriky, Kanady i USA pro přípravu míchaných nápojů, domácích limonád a cocktailů.
Pyré z jahod rostoucích a ručně sbíraných ve Španělsku a Polsku. Pro přípravu míchaných nápojů, domácích limonád a cocktailů.
Pyré z plodů papaya rostoucích v tropických lesích v Indii. Pro přípravu míchaných nápojů, domácích limonád a cocktailů.
Pyré z jablek rostoucích na venkovských sadech v Bulharsku a na Ukrajině. Pro přípravu míchaných nápojů, domácích limonád a cocktailů.
Pyré z plodů maracuja rostoucích v Peru. Pro přípravu míchaných nápojů, domácích limonád a cocktailů.
Pyré z vodních melounů rostoucích na Sicílii. Pro přípravu míchaných nápojů, domácích limonád a cocktailů.
Detailní popis produktu
- Bez lepku
- Bez GMO
- Obsahuje přírodní barviva
Sirup z třtinového cukru je jádrem koktejlů a káv. Perfektní sladidlo, sirup z bílého cukru ODK, je perfektní pomůckou k vyvážení vašeho chuťového profilu.
Složení Syrup - Brown Sugar / Zucchero di Canna
Třtinový cukr (66%), voda. Bez lepku.
Nutriční hodnoty ve 100 ml
Energie 1105kJ/264kcal, Tuky 0g, z toho nasycené mastné kyseliny 0g, Sacharidy 66g, z toho cukry 66g, Bílkoviny 0g, Sůl 0g.
Návod na přípravu
Ředění 1+7
Prodávající
KP Trading Brno, s.r.o., Bohunická cesta 17, 664 48 Moravany Tel + 420 608 980 689, www.kptrading.cz
Doplňkové parametry
Kategorie: | ODK - Sirupy |
---|---|
Hmotnost: | 1.5 kg |
Země původu: | Itálie |
Balení: | 750 ml |
Balení v kartonu: | 6 x 1 ks |
Jahodový sirup pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů a kávy.
Tropický sirup Guava s chutí hrušky, manga a jahod pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů a limonád.
Karamelový sirup pro ochucení především kávy a kávových nápojů.
Okamžitý ovocný a sladký nádech s hořkým dozvukem, skvělý pro dodání živosti jakémukoli nápoji.
Čokoládový sirup pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů a domácích limonád.
Mátový čirý sirup pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů. Může sloužit i jako náhrada za pravou mátu v cocktailu Mojito.
Chilli sirup pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů.
Sirup amaretto pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů a kávy.
Sirup s příchutí manga pro ochucení kávy cocktailů a zmrzlinových pohárů.
Modrý citrusový sirup kombinující ovocné chutě pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů a domácích limonád.
Sirup pro přípravu oblíbené Pina colady.
Broskvový sirup pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů a limonád.
Bazalkový sirup pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů a limonád.
Zázvorový sirup pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů a domácích limonád.
Kokosový sirup pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů, domácích limonád a kávy.
Sirup slaný karamel pro ochucení kávy, cocktailů a zmrzlinových pohárů.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.