Zásilky přijaté do 10:00 expedujeme službou PPL ještě tentýž den. ✅

Čokoláda 70% & Nibs - Čokoláda ti rozumí

Kód: 70NIB-ROZUM
149 Kč / ks 129,57 Kč bez DPH
Na objednávku
Můžeme doručit do:
9.8.2021

Pražené drcené kakaové boby bez cukru v ručně vyráběné 70% tmavé čokoládě, původ El Salvador.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pražené drcené kakaové boby bez cukru v ručně vyráběné 70% tmavé čokoládě.

  • Single origin
  • Bean to Bar
  • To nejkvalitnější kakao a tradiční evropské techniky zpracování.

choklid-popis-nibs-tmava

Nejpřitažlivější chuť čokolády bez přidávání zbytečností, jemná a jedinečná chuť, kterou si zamilujete nejen pro dokonalou hebkost a vůni dálek.

To nejkvalitnější kakao a tradiční evropské techniky zpracování. Doplněno praženými lískovými ořechy.

Tmavá čokoláda. Minimální obsah kakaové sušiny 70%

Složení

kakaová hmota, kakaové máslo, cukr z cukrové třtiny, drcené kakaové boby, emulgátor SOJOVÝ lecitin.
Může obsahovat stopy mléka, ořechu a jiných skořápkových plodů, sezamu, lepku.

Nutriční hodnoty ve 100 g

Energie 629 kcal/ 2660 kJ, tuky 48g, z toho nasycené mastné kyseliny 34g, sacharidy 43g, z toho cukry 35g, bílkoviny 9g, sůl 0g.

Skladování na suchém a chladném místě.

Doplňkové parametry

Kategorie: Design Collection - Choklid
Hmotnost: 0.1 kg
Země původu: Česká Republika
Balení: 60 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

IMG_20170929_091721

KVALITA A TRADICE

 

Milujeme čokoládu. Jen tu nejlepší a nejkvalitnější. Pochází až z dalekého Salvadoru. Kakao z této země je považováno za jedno z nejkvalitnějších na světě. Má vlastnosti, díky kterým je jedinečné a lepší, než kakao z jiných oblastí. Výrobní tradice čokolády je v Salvadoru jedna z nejstarších na světě. Kvalitní kakaové boby z této středoamerické země a propracované technické postupy Evropy dávají vzniknout té nejdokonalejší čokoládě.

 

  

 

 

 

 

_06A4026_res POUZE KVALITNÍ SUROVINY A ZPRACOVÁNÍ

 

Vytváříme skutečnou pravou čokoládu, která nemá nic společného s průmyslovou výrobou. Každou dávku kakaových bobů třídíme ručně a vybíráme pouze ty nejkvalitnější boby. Naše kakaové boby jsou pomalu a jemně praženy a proces pražení je přísně sledován, aby nedošlo ke spálení či přepražení a tím k poškození chuti budoucí čokolády. Následným několikadenním zpracováváním kakaových bobů vytváříme hladkou strukturu kakaové hmoty jen za pomocí tradičních způsobů. Vše od sběru až po konečnou čokoládu je dělané ručně. Čokoláda je vyráběna jako Bean to Bar čili od bobu až po tabulku.

 

 

 

 

_06A4172_upr

 

VLASTNÍ RECEPTURY

 

Čokolády vyrábíme podle vlastních receptur. Důkladným a pečlivým výběrem surovin a jejich ideálním propojením vzniklo ojedinělé složení, které vytváří jedinečnou, neopakovatelou chuť a konzistenci. Vymýšlíme pro vás nové výjimečné chuti a příchuti. V našich čokoládách nabízíme více kakaa, které je pouze ručně zpracované a mánezaměnitelnou chuť. Žádná průmyslově vyrobená čokoláda se jim nemůže vyrovnat.

 

 

 

 

 

20181024_114710S RESPEKTEM A ODPOVĚDNOSTÍ

 

Po celý proces výroby čokolády dbáme na to, abychom těm, kteří se na něm podílejí, umožnili další rozvoj. Velká část procesu zpracování kakaových bobů probíhá přímo na plantážích nebo společně s pěstiteli, další fázi mají na starosti zkušení odborníci v Salvadoru a poslední část výroby děláme v České republice. Naši odborníci, kteří pro vás připravují výjimečnou čokoládu, pocházejí ze Salvadoru, Kuby, Nicaraguy a Švýcarska. Výrobou ale naše podpora farmářům nekončí. Při naší práci se věnujeme vzdělávání salvadorských farmářů a jejich zaměstnanců. A samozřejmě jim za jejich produkty a práci platíme férovou cenu.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz