Čokoláda 70% zázvor a koření - Pro lepší den
Kód: 70Z-DENSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Zlatavé odstíny ručně vyráběného kandovaného zázvoru v 70% čokoládě.
- Ručně sbírané kakaové boby
- Působí relaxačně a prohřeje celé tělo
- Tradiční receptura
Jemná hořká čokoláda v kombinaci s lehce štiplavým zázvorem a kořením vytváří nečekaně originální chuť. Hořkosladká a sytá chuť ručně nasbíraných kakaových bobů z plantáží Salvadoru se proplétá s pikantní chutí zázvoru a koření a vytváří spolu neotřelou, ale velmi harmonickou kombinaci, která nadchne každého milovníka překvapivých chutí. Ty nejkvalitnější kakaové boby a ruční výroba dělají z této čokolády pravý zážitek pro gurmány.
Tmavá čokoláda se zázvorem. Minimální obsah kakaové sušiny 70%
Složení
kakaová hmota, cukr z cukrové třtiny, kakaové máslo, zázvor (9%) sušený a kandovaný, zázvorové sušenky (pšeničná mouka, cukr, palmový tuk, sirup z invertního cukru, skořice, zázvor 0,4%, hřebíček, kypřící látka E500, sůl), emulgátor sójový lecitin.
Může obsahovat stopy mléka, ořechu a jiných skořápkových plodů, sezamu, lepku.
Nutriční hodnoty ve 100 g
Energie 634 kcal/ 2620 kJ, tuky 46g, z toho nenasycené mastné kyseliny 36g, sacharidy 45g, z toho cukry 39g, bílkoviny 9g, sůl 0,05g.
Skladování na suchém a chladném místě.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Design Collection - Choklid |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Země původu: | Česká Republika |
Balení: | 60 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
KVALITA A TRADICE
Milujeme čokoládu. Jen tu nejlepší a nejkvalitnější. Pochází až z dalekého Salvadoru. Kakao z této země je považováno za jedno z nejkvalitnějších na světě. Má vlastnosti, díky kterým je jedinečné a lepší, než kakao z jiných oblastí. Výrobní tradice čokolády je v Salvadoru jedna z nejstarších na světě. Kvalitní kakaové boby z této středoamerické země a propracované technické postupy Evropy dávají vzniknout té nejdokonalejší čokoládě.
POUZE KVALITNÍ SUROVINY A ZPRACOVÁNÍ
Vytváříme skutečnou pravou čokoládu, která nemá nic společného s průmyslovou výrobou. Každou dávku kakaových bobů třídíme ručně a vybíráme pouze ty nejkvalitnější boby. Naše kakaové boby jsou pomalu a jemně praženy a proces pražení je přísně sledován, aby nedošlo ke spálení či přepražení a tím k poškození chuti budoucí čokolády. Následným několikadenním zpracováváním kakaových bobů vytváříme hladkou strukturu kakaové hmoty jen za pomocí tradičních způsobů. Vše od sběru až po konečnou čokoládu je dělané ručně. Čokoláda je vyráběna jako Bean to Bar čili od bobu až po tabulku.
VLASTNÍ RECEPTURY
Čokolády vyrábíme podle vlastních receptur. Důkladným a pečlivým výběrem surovin a jejich ideálním propojením vzniklo ojedinělé složení, které vytváří jedinečnou, neopakovatelou chuť a konzistenci. Vymýšlíme pro vás nové výjimečné chuti a příchuti. V našich čokoládách nabízíme více kakaa, které je pouze ručně zpracované a mánezaměnitelnou chuť. Žádná průmyslově vyrobená čokoláda se jim nemůže vyrovnat.
S RESPEKTEM A ODPOVĚDNOSTÍ
Po celý proces výroby čokolády dbáme na to, abychom těm, kteří se na něm podílejí, umožnili další rozvoj. Velká část procesu zpracování kakaových bobů probíhá přímo na plantážích nebo společně s pěstiteli, další fázi mají na starosti zkušení odborníci v Salvadoru a poslední část výroby děláme v České republice. Naši odborníci, kteří pro vás připravují výjimečnou čokoládu, pocházejí ze Salvadoru, Kuby, Nicaraguy a Švýcarska. Výrobou ale naše podpora farmářům nekončí. Při naší práci se věnujeme vzdělávání salvadorských farmářů a jejich zaměstnanců. A samozřejmě jim za jejich produkty a práci platíme férovou cenu.