Čokoláda bílá s malinami 100% - Bez tebe by to nešlo
Kód: MA-BEZSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Výrazná chuť zralých malin.
- Intenzivní chuť a barva malin
- Maliny bez přidaného cukru
- 100% přírodní kousky malin
Čokoláda, která na vašem jazyku zanechá ty nejintenzivnější pocity slasti. Chuť lahodné a jemňoučké bílé čokolády se propojuje s intenzivní a výraznou chutí zralých malin. Maliny také daly čokoládě neobvyklou růžovou barvu, díky které je tabulka této čokolády ideálním dárkem nejen pro zamilované, ale vůbec pro všechny gurmány. Plody jsou bez umělých přísad, 100% přírodní a bohaté na antioxidanty a živiny.
Bílá čokoláda s malinami. Minimální obsah kakaové sušiny 28%
Složení
cukr, kakaové máslo, mléko, lyofilizované maliny (6%), emulgátor sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma.
Může obsahovat stopy mléka, ořechu a jiných skořápkových plodů, sezamu, lepku.
Nutriční hodnoty ve 100 g
Energie 632 kcal// 2560 kJ, tuky 43g z toho nasycené mastné kyseliny 28g, sacharidy 44g, z toho cukry 42g, bílkoviny 5g, sůl 0 mg.
Skladování na suchém a chladném místě.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Design Collection - Choklid |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Země původu: | Česká Republika |
Balení: | 60 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
KVALITA A TRADICE
Milujeme čokoládu. Jen tu nejlepší a nejkvalitnější. Pochází až z dalekého Salvadoru. Kakao z této země je považováno za jedno z nejkvalitnějších na světě. Má vlastnosti, díky kterým je jedinečné a lepší, než kakao z jiných oblastí. Výrobní tradice čokolády je v Salvadoru jedna z nejstarších na světě. Kvalitní kakaové boby z této středoamerické země a propracované technické postupy Evropy dávají vzniknout té nejdokonalejší čokoládě.
POUZE KVALITNÍ SUROVINY A ZPRACOVÁNÍ
Vytváříme skutečnou pravou čokoládu, která nemá nic společného s průmyslovou výrobou. Každou dávku kakaových bobů třídíme ručně a vybíráme pouze ty nejkvalitnější boby. Naše kakaové boby jsou pomalu a jemně praženy a proces pražení je přísně sledován, aby nedošlo ke spálení či přepražení a tím k poškození chuti budoucí čokolády. Následným několikadenním zpracováváním kakaových bobů vytváříme hladkou strukturu kakaové hmoty jen za pomocí tradičních způsobů. Vše od sběru až po konečnou čokoládu je dělané ručně. Čokoláda je vyráběna jako Bean to Bar čili od bobu až po tabulku.
VLASTNÍ RECEPTURY
Čokolády vyrábíme podle vlastních receptur. Důkladným a pečlivým výběrem surovin a jejich ideálním propojením vzniklo ojedinělé složení, které vytváří jedinečnou, neopakovatelou chuť a konzistenci. Vymýšlíme pro vás nové výjimečné chuti a příchuti. V našich čokoládách nabízíme více kakaa, které je pouze ručně zpracované a mánezaměnitelnou chuť. Žádná průmyslově vyrobená čokoláda se jim nemůže vyrovnat.
S RESPEKTEM A ODPOVĚDNOSTÍ
Po celý proces výroby čokolády dbáme na to, abychom těm, kteří se na něm podílejí, umožnili další rozvoj. Velká část procesu zpracování kakaových bobů probíhá přímo na plantážích nebo společně s pěstiteli, další fázi mají na starosti zkušení odborníci v Salvadoru a poslední část výroby děláme v České republice. Naši odborníci, kteří pro vás připravují výjimečnou čokoládu, pocházejí ze Salvadoru, Kuby, Nicaraguy a Švýcarska. Výrobou ale naše podpora farmářům nekončí. Při naší práci se věnujeme vzdělávání salvadorských farmářů a jejich zaměstnanců. A samozřejmě jim za jejich produkty a práci platíme férovou cenu.