ODK Sirup Karamel - bez cukru 750 ml PET
Kód: LSYSF008GSASouvisející produkty
Pyré z broskví rostoucích na italském venkově pro přípravu míchaných nápojů, domácích limonád a cocktailů.
Pyré z jahod rostoucích a ručně sbíraných ve Španělsku a Polsku. Pro přípravu míchaných nápojů, domácích limonád a cocktailů.
Pyré z jablek rostoucích na venkovských sadech v Bulharsku a na Ukrajině. Pro přípravu míchaných nápojů, domácích limonád a cocktailů.
Pyré z banánů rostoucích v Ekvádoru pro přípravu míchaných nápojů, domácích limonád a cocktailů.
Pyré z lesního ovoce pěstované v jižní a východní Evropě. Pro přípravu míchaných nápojů, domácích limonád a cocktailů.
Pyré z hrušek pěstovaných v Itálii. Pro přípravu míchaných nápojů, domácích limonád a cocktailů.
Pyré z růžových grapefruitů rostoucích a ručně sbíraných v Jižní Africe, Argentině a Kubě. Pro přípravu míchaných nápojů, domácích limonád a cocktailů.
Pyré z ostružin rostoucích v nížinách střední a východní Evropy. Pro přípravu míchaných nápojů, domácích limonád a cocktailů.
Pyré z třešní rostoucích a ručně sbíraných v ovocných sadech v Polsku. Pro přípravu míchaných nápojů, domácích limonád a cocktailů.
Pyré z plodů papaya rostoucích v tropických lesích v Indii. Pro přípravu míchaných nápojů, domácích limonád a cocktailů.
Pyré ze žlutých melounů rostoucích v ovocných sadech na Sicílii. Pro přípravu míchaných nápojů, domácích limonád a cocktailů.
Pyré z červených pomerančů, které se pěstují výhradně na Sicílii v Piana di Catania a v některých vesnicích v oblasti Enna a Siracusa. Pro...
Pyré z manga rostoucích a ručně sbíraných v úrodných podhůří Kolumbie. Pro přípravu míchaných nápojů, domácích limonád a cocktailů.
Pyré z plodů yuzu rostoucích na Sicílii. Pro přípravu míchaných nápojů, domácích limonád a cocktailů.
Pyré z malin rostoucích v ovocných farmách v Polsku, Srbsku a Chile. Pro přípravu míchaných nápojů, domácích limonád a cocktailů.
Pyré z meruněk pro přípravu míchaných nápojů, domácích limonád a cocktailů.
Detailní popis produktu
- Bez lepku
- Bez GMO
- Obsahuje přírodní barviva
Karamelový sirup, který je ve své chuti silný, může být perfektním doplňkem pro dotek sladkosti s prvkem hladké a jemné chuti. Čeho všeho lze pomocí něho dosáhnout je omezeno pouze vaší fantazií.
Složení Syrup - Caramel / Caramello - sugar free
voda, přírodní příchutě a vůně, zahušťovadlo: E466; kyselina: kyselina citronová; sladidlo: sukralóza; konzervační látka: E202; barvivo: E150d.. Bez lepku.
Nutriční hodnoty ve 100 ml
Energie 9kJ/2kcal, Tuky 0g, z toho nasycené mastné kyseliny 0g, Sacharidy 0,5g, z toho cukry 0g, Bílkoviny 0g, Sůl 0g.
Návod na přípravu
Ředění 1+6
Prodávající
Prais Family s.r.o., Bohunická cesta 17, 664 48 Moravany Tel + 420 608 980 689, www.prais.eu
Doplňkové parametry
Kategorie: | ODK - Sirupy |
---|---|
Hmotnost: | 1.065 kg |
Sirup s příchutí sušenek pro ochucení kávy cocktailů a zmrzlinových pohárů./p>
Vyznačuje se citrusovým, mírně sladkým tónem, který se dokonale snoubí s charakteristickou svěžestí. Ideální pro přidání exotického a jemného doteku do...
Modrý citrusový sirup kombinující ovocné chutě pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů a domácích limonád.
Melounový sirup pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů a limonád.
Sirup Passion Fruit pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů a domácích limonád.
Jahodový sirup pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů a kávy.
Sirup s příchutí manga pro ochucení kávy cocktailů a zmrzlinových pohárů.
Banánový sirup pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů a kávy.
Malinový sirup pro přípravu míchaných nápojů, cocktailů a domácích limonád.
Chilli sirup pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů.
Broskvový sirup pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů a limonád.
Fialkový sirup pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů a domácích limonád.Nechte se unést pravou vůní jarních fialek.
Borůvkový sirup pro ochucení kávy cocktailů a zmrzlinových pohárů.
Sirup s příchutí kiwi pro ochucení kávy cocktailů a zmrzlinových pohárů.
Sirup amaretto pro ochucení míchaných nápojů, cocktailů a kávy.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.